U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud

 

Naaimachines Grootste Keus van de Benelux official dealer van Anker- Alfa - Babylock -  Bernette-Bernina - Brother - Elna - Happylock - Husqvarna Viking - JANOME - Juki - Lewenstein - Pfaff - Singer - Toyota 

 

 

 

 

 

ALFA Next 20: de vrolijke basismachine. Grote werkruimte, 13 steken, 4 fase knoopsgat, dubbele persvoethoogte. Alfa: het enige merk dat past in het Apple tijdperk. € 179,-

 

 

 

een PFAFF is af !!

Amsterdamse Naaimachine Centrale Wouters 

sinds 1912 vakmensen in naaimachines

Uw PFAFF naaimachine speciaalzaak

alle modellen Pfaff naaimachines op voorraad 

Waar staat de naam Pfaff voor?

Wij willen plezier bieden en onbegrensde creativiteit.Wat van Pfaff komt is solide, gaat lang mee en is van de allerhoogste kwaliteit.Pfaff is betrouwbaar. 

hobby line

Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden!

Kleding, chique accessoires, woningdecoratie of een snelle reparatie? Een hobbyline naaimachine van Pfaff is alles wat u nodig hebt!!

De hobby line naaimachine is zeer eenvoudig in het gebruik! De machines worden geleverd met een groot aantal mogelijkheden en vele accessoires.

Nu kunt u echte Pfaff-kwaliteit kopen, tegen een verbazingwekkend lage prijs. De naaimachines van de hobby line zien er niet alleen prachtig uit, maar zullen ook voor jarenlang naaiplezier zorgen.

Uiteraard is de knowhow van Pfaff bij de prijs inbegrepen. U kunt zich altijd tot uw vakspeciaalzaak richten voor ideeën of ondersteuning, voor of na uw aankoop..

De hobby line van Pfaff- slimme naaimachines met ongekende mogelijkheden

 

hobby 1122   prijs  349,-

Eenvoudig in gebruik, innovatief design!

Iedereen kan naaien met een hobby van Pfaff. De machine biedt de juiste variëteit aan mogelijkheden! 

Uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige steken (waaronder een knoopsgat). De steeklengte is instelbaar tot 4 mm.

Eenvoudig inrijgen dankzij het gemarkeerde inrijgpad en de van bovenaf in te leggen spoel! De onderdraad wordt automatisch meegnomen!

Vele accessoires, om u op weg te helpen en een harde beschermkap!

Olievrij onderhoud. Makkelijk en geruisloos naaien zonder olievlekken op uw stof.

De hobby line – echte Pfaff kwaliteit met vele mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

hobby 1132  prijs  399,-

Eenvoudig in gebruik, innovatief design!

Iedereen kan naaien met een hobby van Pfaff. De machine biedt de juiste variëteit aan mogelijkheden! 

Uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige steken (waaronder een knoopsgat). De steeklengte is instelbaar tot 4 mm.

Eenvoudig inrijgen dankzij het gemarkeerde inrijgpad en de van bovenaf in te leggen spoel! De onderdraad wordt automatisch meegnomen!

Vele accessoires, om u op weg te helpen en een harde beschermkap!

Olievrij onderhoud. Makkelijk en geruisloos naaien zonder olievlekken op uw stof.

De hobby line – echte Pfaff kwaliteit met vele mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Extra mogelijkheden met de hobby 1132:

 • Meer steken
 • Instelbare steekbreedte tot 5 mm
 • Instelbare persvoetdruk voor een gelijkmatig stoftransport
 • Meer variabele naaldposities

hobby 1142  prijs 499,-

Extra eigenschappen, meer mogelijkheden!

Naast de vele eigenschappen van de hobby 1132, biedt de hobby 1142 u nog meer mogelijkheden!

De machine beschikt over 25 steken waaronder een aantal decoratieve steken. Gebruik deze steken voor een prachtige ‘finishing touch’ en decoratieve effecten.

Probeer het eenstaps knoopsgat! Het naaien van knoopsgaten was nog nooit zo eenvoudig!

De ingebouwde draadinsteker is ongekend praktisch.

Problemen met het vinden van het oog van de naald? - Laat de draadinsteker het werk doen en ga aan de slag!

Meer eigenschappen, meer accessoires en meer creatieve mogelijkheden - dat is de hobby 1142 van Pfaff!

select™ 2.2 - Krachtig, veelzijdig en comfortabel! 

De select™ 2.2 is uitermate geschikt voor iedereen die een betrouwbare naaimachine zoekt om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. 27 verschillende kwaliteitssteken van PFAFF® garanderen een perfect resultaat met bijna alle verschillende stoffen – zelfs stretchstoffen!

U hoeft niet naar uw steek te zoeken – met het Easy select™ System (directe keuzetoetsen) drukt u gewoon op een toets om uw steek te selecteren. Tijdens het naaien kan de steekbreedte naar wens worden vergroot of verkleind. Gebruik de speciale uit de vrije hand positie voor extra veel ruimte onder de naaivoet voor quilten uit de vrije hand en meanderen. Zo wordt uit de vrije hand quilten veel makkelijker!

De select™ 2.2 is erg eenvoudig in het gebruik – en dat is waar het bij het naaien allemaal om gaat. Dit – en nog veel meer – is karakteristiek voor de select™ 2.2 van PFAFF®!  

 

select 3,2  Kies & naai!

Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én van boven! 
Kiezen voor de select™ 3.2 van PFAFF® is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen.

Het kiezen van steken kan niet gemakkelijker!
Met het Easy select™ System (directe keuzetoetsen) van PFAFF® is het heel eenvoudig om de gewenste steek te selecteren. Druk op een toets en begin met naaien!

 

 

U naait graag? De select is er altijd klaar voor!!

Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige naaimachine. Modern design, overtuigende eigenschappen, en veel naaicomfort – dat is typisch de selectline van Pfaff.

Kies uit 3 verschillende modellen! Geniet van de grote verscheidenheid aan Pfaff kwaliteitssteken en profiteer van de Direct Keuze Toetsen waarmee u heel makkelijk een steek kiest door gewoon op de toets te drukken. Ontdek ook de voordelen van het originele IDT™ systeem – alleen van Pfaff!

Ervaar de mogelijkheden van de Pfaff selectline. U zult bijna niet kunnen wachten! Gegarandeerd!

 

Wouters Naaimachines de Grootste Sortering nieuwe PFAFF machines

select™ 4.2 - Nog meer mogelijkheden! 

Naast al het gemak van de select™ 3.2, heeft de select™ 4.2 een aantal indrukwekkende extra’s die het naaien nog leuker en eenvoudiger maken.

U kunt kiezen uit 40 verschillende steken, inclusief een grote variëteit aan siersteken, voor perfecte resultaten met iedere stof. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeerd gelijktijdig stoftransport van onder én van boven.

Extra accessories - zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet - zijn inbegrepen om uw naaiplezier te vergroten. 

 

select 2.0   prijs 549,- Onze prijs € 399,-

Krachtig, veelzijdig en comfortabel!

De select 2.0 is uitermate geschikt voor iedereen die een betrouwbare naaimachine zoekt om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden.

27 verschillende kwaliteitssteken van Pfaff garanderen een perfect resultaat met bijna alle verschillende stoffen – zelfs stretchstoffen! U hoeft niet naar uw steek te zoeken - met de Direct Keuze Toetsen drukt u gewoon op een toets om uw steek te selecteren. Tijdens het naaien kan de steekbreedte naar wens worden vergroot of verkleind.

Gebruik de speciale uit de vrije hand positie voor extra veel ruimte onder de naaivoet voor quilten uit de vrije hand en meanderen. Zo wordt uit de vrije hand quilten veel makkelijker!

De select 2.0 is erg eenvoudig in het gebruik – en dat is waar het bij het naaien allemaal om gaat. Dit – en nog veel meer – is karakteristiek voor de selectline van Pfaff!

   IDT

select 3.0 aktie prijs 549,- 

Met extra naaicomfort: IDT!

Een keuze voor de select 3.0 van Pfaff is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen.


Het kiezen van de juiste steek kan niet eenvoudiger!

Met de Direct Keuze Toetsen van Pfaff is het zo makkelijk om de gewenste steek te selecteren. Druk op een toets en begin met naaien!

   IDT

select 4.2  prijs 749,-

Nog meer mogelijkheden!  

Naast al het gemak van de select 3.0, heeft de select 4.0 een aantal indrukwekkende extra’s.     

U kunt kiezen uit 40 verschillende steken, inclusief een grote variëteit aan siersteken, voor perfecte resultaten in iedere stof. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeert gelijktijdig stoftransport van onder én van boven.    

En er zijn nog veel meer mogelijkheden en accessoires die uw naaiplezier vergroten, zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet.  

Vergelijk de mogelijkheden en de stekentabel van de drie select modellen om te kijken welke select het beste bij uw past! Uw Pfaff dealer Wouters Amsterdam wil u graag helpen
 

WELKOM BIJ PFAFF NAAIMACHINES AMSTERDAM

welke PFAFF u ook kiest, u kiest voor kwaliteit !

De reis begint nu! MET MAAR LIEFST 5 NIEUWE PFAFF MACHINES

Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo’n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Trek ermee de wijde wereld in en ontdek hoe handig het is om uw eigen naaimachine altijd bij de hand te hebben! Geen grenzen, alleen vrijheid. 

Uw PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is klaar voor elke uitdaging.

 

PFAFF Expression 3,2 naaimachine

Ontdek uw mogelijkheden en ervaar een nieuwe dimensie van naaien!

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau van naaiprecisie en moderne technologie? Dit alles en meer vindt u in de nieuwe expression™ 3.2 naaimachine.

U hoeft maar één blik op het unieke design te werpen om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn exclusieve functies past hij perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Bereid u voor om te genieten van alles waar de naam PFAFF® voor staat. 

Veel ruimte. 
De extra grote ruimte rechts van de naald en de lange vrij arm maken het erg gemakkelijk om grote naaiprojecten te naaien.

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafische display optimaliseren het naaiproces.

Precies. 
Het originele IDT™-systeem staat garant voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen. Een unieke selectie van perfect genaaide 9 mm steken van hoge kwaliteit zullen u inspireren tot nieuwe ideeën. 

Laat u betoveren door een opwindende wereld vol mogelijkheden.

 

PFAFF Expression 4,2 naaimachine 


Quilten is een van de meest leuke vormen van artistieke expressie. Onontbeerlijk bij het quilten is een naaimachine die helemaal aan de wensen van de quilter kan voldoen en die kan zorgen dat ideeën werkelijkheid worden. Laat uw creativiteit de vrije loop als u met de PFAFF® quilt expression™ 4.2 naaimachine werkt. 

U hoeft maar één blik op het unieke design te werpen om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn exclusieve functies past hij perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Bent u er klaar voor om al het leuks te ontdekken waar de naam PFAFF® voor staat? 

Ruim. 
De extra grote ruimte en de lange vrije arm maken het gemakkelijk om met grote projecten te werken. 

Helder. 
Het perfect verlichte naaioppervlak en het intuïtieve en heldere, grafische display optimaliseren uw werkproces. 

Precies. 
Het originele IDT™ Systeem garandeert een perfect gelijkmatig stoftransport van boven en onderen. Een unieke selectie van perfecte genaaide 9 mm steken van hoge kwaliteit zullen u telkens inspireren tot nieuwe ideeën. 

Laat u betoveren door een opwindende nieuwe wereld van naaimogelijkheden.

 

Wouters Naaimachines sinds 1912 vakmensen in naaimachines

 

PFAFF Performance 5.0 naaimachine

Breng uw manier van naaien naar een hoger niveau met de PFAFF® performance™ 5.0 naaimachine!

Alles wat u doet, kunt u zien. Het intuïtieve PFAFF® creative™ kleuren touchscreen geeft de steken op ware grootte weer. Pas ze direct op het scherm aan en combineer ze. Selecteer de gewenste functie met de ergonomische stylus. De gebruikersvriendelijke interface leidt u zeker door alle processen heen. De aangename kleuren zorgen ervoor dat alles direct vanaf het begin duidelijk is.

Ongelooflijk mooi – Meer dan 300 nuttige en decoratieve steken worden bij de PFAFF® naaimachine geleverd. Inclusief de originele PFAFF® 9mm steken en de unieke PFAFF® Maxisteken, tot 48 mm breed, voor prachtige versieringen. Altijd nauwkeurige stekenresultaten, welke stof u ook gebruikt, dankzij het originele IDT™ systeem.

PFAFF® Stitch Creator™ functie – Uniek – Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken. Laat de steek er anders uitzien met ongelimiteerde mogelijkheden.

PFAFF Creative 3.0 naaimachine & borduurmachine

Alles wat u doet, kunt u zien. Het heldere scherm met hoge resolutie geeft de steken op ware grootte weer en borduurmotieven in echte kleuren. Pas borduurmotieven aan, combineer ze direct op het scherm en plaats ze zoals u dat wilt. Het centraal geplaatste scherm biedt een goede zichtbaarheid vanuit verschillende hoeken.

Meer dan 150 exclusieve borduurmotieven zijn bij de machine inbegrepen. Een ongelooflijk aantal prachtige PFAFF® borduurmotieven, inclusief borduurmotieven voor speciale technieken zoals garendecoratie, Tread Velvet™en open borduurwerk wachten erop door u ontdekt te worden. 

Meer dan 250 steken – laat u verbazen door de prachtige selectie hoogwaardige PFAFF® 9mm steken – unieke versieringen, perfect genaaid op alle soorten stof dankzij het originele IDT™ systeem. PFAFF® Stitch Creator™functie – Uniek – Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit. Varieer het uiterlijk van de steek met onbegrensde mogelijkheden.

De nieuwe expression line van Pfaff trekt de aandacht!

Bijzonder goed ontworpen en een droom om te gebruiken - dat is de nieuwe expression line van Pfaff. Ervaar drie modellen naaimachines die alles overtreffen. 

Innovatieve eigenschappen, gebruiksgemak en onvoorstelbare mogelijkheden. Siersteken met een unieke uitstraling wachten op u om gebruikt te worden als mooie details. Verdiep uzelf in de fascinerende wereld van stoffen en kleuren en creëer iets dat helemaal van uzelf is. 

De expression line staat klaar om u te helpen.
 

 

Maak uw dromen waar en beleef een nieuwe naaidimensie.

Zoekt u naar nieuwe inspiratie, het allergrootste naaigemak en moderne technologie? Dat en meer vindt u in de nieuweexpression™ line naaimachines van PFAFF®.

Eén blik op het unieke ontwerp volstaat om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn originele Duitse traditie past deze machine perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Geniet van alles waar de naam PFAFF® voor staat.

Ruim. 
De royaalste werkruimte en de langste vrije arm om projecten van iedere grootte moeiteloos te kunnen naaien.

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafi sche display zorgen voor optimale werkomstandigheden.

Nauwkeurig. 
Het originele IDT™ systeem zorgt voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Een unieke selectie van perfect genaaide hoogwaardige 9 mm-steken geeft u inspiratie voor nieuwe ideeën.

Laat uzelf betoveren door een opwindende nieuwe naaiwereld.

 

 

Laten we iets moois beginnen

De mooiste eigenschappen van de HUSQVARNA VIKING® HICLASS™ E10 naaimachine zijn het gebruiksgemak en de vele functies en accessoires om u op gang te helpen. Dankzij de steekkeuze kunt u uw creativiteit de vrije loop laten bij het maken van kleding, woonaccessoires of geschenken voor vrienden en familie. Deze eenvoudig in te rijgen, betrouwbare machine zal u jarenlang naaiplezier geven.

Gemak 

 • Eenvoudige steekkeuze
 • Ingebouwde draadinsteker
 • Inclusief 5 extra accessoires 
 • Inclusief beschermhoes

Mogelijkheden

 • 21 leuke en praktische steken, inclusief nuttige steken, decoratieve steken, rekbare steken en een eenvoudig 4-staps knoopsgat.
 • De steeklengte kan eenvoudig worden aangepast tussen 0 en 4 mm.
 • De persvoetdruk kan worden aangepast om de beste naairesultaten te garanderen

Innovatie

 • Exclusief ontworpen in Zweden.

Husqvarna Viking Eden Rose 250M

€ 499,00

Modern. Romantisch. Tijdloos.

Raak geïnspireerd door al het moois om u heen. De romanti-sche, vrouwelijke uitstraling van de EDEN ROSE™ 250M naaimachine en alle unieke functies zullen u inspireren tot het maken van uw mooiste projecten. De perfecte hulp voor uw dagelijkse naaiwerkzaamheden, of u nu basis woonaccessoires maakt of kledingstukken van welke stof dan ook!

Innovatie in volle bloei

Eenstaps-knoopsgat. Snel en eenvoudig knoopsgaten naaien met de perfecte grootte.
De EDEN ROSE™ 250M mechanische naaimachine is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een hele reeks HUSQVARNA VIKING® klik-klaar naaivoeten.

Mogelijkheden in volle bloei

Perfecte steken - de EDEN ROSE™ 250M naaimachine heeft een prachtige selectie waar u uit kunt kiezen, inclusief nuttige, decoratieve en elastische steken.
Meerdere naaldposities - Zet uw naald in de juiste positie voor doorstikken en quilten.
Elektronische snelheidsregeling met volledige naaldkracht.

Gemak in volle bloei

Ingebouwde stekengids - beveelt de beste instellingen aan voor uw stoftype en naaitechniek.
Ingebouwde draadinsteker - zo zit de draad in een handomdraai in de naald.
Naaldstop boven/onder.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BERNINA 1008: met 17 steken voor succesvol naaien

De BERNINA 1008 beschikt over 17 verschillende steken, waaronder een knoopsgatsteek en twee siersteken. Daarmee en mede dankzij de mogelijkheid om de steeklengte en -breedte te variëren, kunt u al uw naaiwerk precies en nauwkeurig voltooien. Met de BERNINA 1008 heeft u de beschikking over verschillende rechte en zigzagsteken - een veelzijdige basisuitrusting die niet te moeilijk is voor beginners en al het nodige biedt voor naaien, zomen, verstellen of het naaien van decoraties. Daarnaast overtuigt de BERNINA 1008 ook door zijn praktische, spreekwoordelijke robuustheid die ervoor zorgt dat u nog vele jaren plezier aan uw naaimachine zult beleven. Niet in de laatste plaats zorgt het naaien met een mechanische naaimachine voor een naaigevoel, waarbij u het naairesultaat letterlijk zelf in de hand heeft - daarom is de BERNINA 1008 ideaal om uw vaardigheden met een ongecompliceerde, makkelijk te bedienen en veelzijdige naaimachine te ontwikkelen.

 
Wouters Naaimachines sinds 1912 vakmensen in naaimachines

 

  BERNINA 215-serie is de ideale naaimachine voor prijsbewuste beginners, die waarde hechten aan kwaliteit en naaicomfort: makkelijk te bedienen, gebruiksvriendelijke machines, die ook met dikke stoffen moeiteloos gebruikt kunnen worden en een veelvoud aan creatieve technieken toestaan. De BERNINA 2-serie bewijst dat een naaimachine zijn geld waard kan zijn en tegelijkertijd met de nieuwste technische snufjes uitgerust kan zijn: duurzaam, krachtig en veelzijdig uit te breiden, het perfecte beginnersmodel voor naaien.

De BERNINA 2-serie biedt veel comfortfuncties waardoor deze waardevolle naaimachine voor beginners echt uitblinkt: draadsnijder, halfautomatische naaldinrijger en eenvoudige bediening door de directe-keuze toetsen – zo kunt u vanaf de eerste steek comfortabel en vlot werken. Steeklengte, steekbreedte en naaldpositie kunnen eenvoudig aangepast worden, en het verlichte lcd-scherm levert overzichtelijke informatie over de gekozen steeksoort en -instellingen. Daarnaast staat een groot palet aan accessoires ter beschikking, waarmee u de naaimachine van de BERNINA 215-serie individueel aan kunt passen.
 
 

BERNINA 330 naaimachine inclusief 30 opslagplaatsen voor eigen combinaties

De veelvoud aan steken van de BERNINA 330 nodigt uit tot uitproberen en experimenteren. Zo ontstaan aantrekkelijke steekcombinaties die u de volgende keer weer kunt gebruiken. Waar vroeger een notitieboekje nodig was om steekcombinaties te onthouden, kunnen ze nu langdurig opgeslagen worden in de BERNINA 330 met 30 vrije plaatsen voor eigen steekcreaties. Zo wordt gegarandeerd dat uw geliefde of gebruikelijke steekcombinatie met een druk op de knop meteen weer ter beschikking staat. De BERNINA 330 biedt hiermee extra comfort dat niet aanwezig is bij de meeste naaimachines voor beginners – ruimte voor uw eigen creativiteit. Ook als de BERNINA 330 als naaimachine voor cursussen gebruikt wordt, is deze memoryfunctie een nuttig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat benodigde steekcombinaties ook in de volgende les weer ter beschikking staan, precies zoals ze opgeslagen zijn. Dat spaart tijd en garandeert identieke resultaten.
 

BERNINA 350PE  Patchwork Edition  naaimachine Zeer precieze automatische knoopsgatfunctie

Knoopsgaten tot op de millimeter precies naaien – met de automatische knoopsgatfunctie van de BERNINA 350 PE gaat dat heel eenvoudig: de vooraf ingestelde lengte van de knoopsgaten wordt intern opgeslagen zodat u zo vaak u wilt knoopsgaten van exact dezelfde lengte kunt naaien. Daarmee verhelpt BERNINA 350 PE een lastig probleem, aangezien het naaien van identieke knoopsgaten een frustrerende aangelegenheid kan zijn. Met de BERNINA 350 PE zijn trekkende onderdraden of knoopsgaten van verschillende lengtes geen probleem meer: de automatische knoopsgatfunctie zorgt in een handomdraai voor perfecte resultaten. Daarvoor staan twee vast geprogrammeerde knoopsgatsteken ter beschikking. Met de BERNINA 350 PE behalen ook beginners optimale resultaten die elke kritische blik kunnen doorstaan – ontzettend gemakkelijk en comfortabel.

 

BERNINA 350 special edition Twee sterke instapmodellen


De twee stijlvolle modellen uit de BERNINA 3-serie zetten nieuwe designnormen in de naaimachinewereld en overtuigen door een moderne techniek. Het standaard accessoirepakket van de beide instapmodellen bevat de grote aanschuiftafel, het handige FHS-systeem inclusief kniehevel, de boventransportvoet en twee naaivoeten voor quilten en patchwork. De BERNINA 350 SE naait gemakkelijk alle soorten stoffen, werkt deze af en versiert ze op een originele manier. De machines beschikken over twee naai-alfabetten. Naarmate uw wensen en eisen veranderen, kunnen de beide modellen met een groot assortiment speciale accessoires worden uitgebreid.
De quiltvoet # 29 is een speciale naaivoet voor comfortabel quilten uit de vrije hand, contour- en meander-quilten.

De verticale veer zorgt ervoor dat de stof niet omhoog komt en duwt de stof stevig op het werkblad. Het materiaal blijft tijdens het naaien mooi plat liggen en kan met een exacte steek worden vastgenaaid.  Voor nog meer naaicomfort beschikt de quiltvoet # 29 over een transparante zool. Daardoor heeft u steeds een goed overzicht over de naald en het naaibereik.
 
.
 
 Dat comfort bij de BERNINA 380 hoog in het vaandel staat, is ook te zien aan de veelzijdig inzetbare aanschuiftafel van de naaimachine: deze vergroot in een handomdraai het werkoppervlak van de naaimachine en zorgt zo voor een betere controle over het naaiwerk. Daarmee behoudt men met de BERNINA 380 ook bij groter naaiwerk steeds het overzicht. Net zo gemakkelijk als de aanschuiftafel aangebracht wordt, kan hij ook weer verwijderd worden als u de vrije arm moet gebruiken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte steekcontrole BERNINA 530

 

De BERNINA 530 beschikt over een omvangrijk repertoire aan nuttige en siersteken, waarvan de eigenschappen afzonderlijk ingesteld kunnen worden. Zo kunnen steeklengte en steekbreedte, evenals elf verschillende naaldposities vrij gevarieerd worden om vervolgens tijdelijk of permanent in de BERNINA 530 opgeslagen te worden. Daarmee kan de BERNINA 530 een veelvoud van opdrachten aan en heeft u optimale controle over het naaiwerk. De steekinstellingen kunt u afzonderlijk op de stof en beoogde werking afstellen, zodat u steeds het gewenste resultaat behaalt bij het naaien en quilten. Met het overzichtelijke bedieningspaneel van de BERNINA 530 heeft u snel toegang tot alle steeksoorten en -instellingen, inclusief achteruitnaai- en spiegelfuncties, handmatig of automatisch knoopsgaten naaien en nog veel meer. Slim, praktisch en flexibel – de perfecte naaimachine voor ambitieuze naaisters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERNINA 550 QE 

BERNINA 550 QE: eenvoudig te bedienen, optimale naairesulaten

 

 

 

 

Absolute steekcontrole

Het omvangrijke steekaanbod van de BERNINA 550 QE is dankzij de talrijke instellingen perfect aan te passen aan uw naaiproject. De verandering van steeklengte en steekbreedte gaat comfortabel dankzij het eenvoudig te bedienen lcd-scherm van de BERNINA 550 QE, waarmee u de volledige controle heeft over alle steekeigenschappen – inclusief elf verschillende naaldposities. De eenvoudige toegang tot alle instellingen stelt u in staat snel te werken en biedt hoog comfort bij het naaien of quilten. De veranderingen kunnen tijdelijk of permanent worden opgeslagen in de BERNINA 550 QE, waarvoor 110 vrije plaatsen in het geheugen ter beschikking staan. Zo kunt u de door u gewenste steken en steekcombinaties altijd weer oproepen, zonder dat de steekinstellingen hiervoor opnieuw ingesteld moeten worden – dit bespaart enorm veel tijd waardoor u zich volledig op uw creatieve project kunt concentreren.

 

 

 

 Next 20: de vrolijke basismachine. Grote werkruimte, 13 steken, 4 fase knoopsgat, dubbele persvoethoogte. Alfa: het enige merk dat past in het Apple tijdperk.