U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud

 

NAAIMACHINE REPARATIES IN SOEST

Heeft u een naaimachine in Soest die het niet goed meer doet? Kom dan eens langs bij Wouters Naaimachines Soest . Wij hebben een winkel die door heel Nederland bekend is , met vestigingen in Amsterdam Haarlem Zaandam Soest. We helpen u graag ervoor te zorgen dat uw naaimachine gewoon normaal functioneert. We kunnen daarbij alle mankementen die u maar kunt bedenken voor u repareren. Daarnaast kunt u ook bij ons langskomen als u regulier onderhoud aan uw naaimachine wilt hebben. Als wij uw naaimachine voor u onderhouden zorgt u er zo voor dat er geen grote mankementen ontstaan aan uw naaimachine die als gevolg hebben dat uw naaimachine op gegeven moment niet meer goed werkt. Neemt u gerust een keer vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen, of om een afspraak te maken.

NAAIMACHINE REPARATIE IN SOEST

Wouters Naaimachines is een familiebedrijf met een winkel die al vele tientallen jaren een begrip is. Wij hebben een groot assortiment naaimachines van alle bekende merken, waarbij we ervoor zorgen dat we altijd de nieuwste producten in huis hebben. Het gaat dan niet alleen maar om de naaimachines, maar bijvoorbeeld ook om accessoires, borduursoftware, garen en meer. Daarnaast werken er bij ons ervaren mensen met veel kennis op het gebied van naaimachines. Ook hebben wij professionele reparateurs in dienst die voor u snel en grondig een reparatie uit kunnen voeren. Zij zorgen ervoor dat uw naaimachine in Soest snel weer werkt.

Als u een naaimachine heeft die het niet goed meer doet, dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk een reparatie op te laten uitvoeren. Bij Wouters Naaimachines  repareren wij uw naaimachine in Soest razendsnel en zeer grondig. Zoekt u dan ook een naaimachine reparatie voor Soest en omstreken? Kom dan eens langs in een van onze winkels  Amsterdam Haarlem Zaandam Soest   

  Service- en onderhoud
  • Voor het behoud van uw machine is het van belang dat deze regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt
• Wij staan ervoor dat u het maximale resultaat uit uw machine haalt door het verlenen van deskundige service en onderhoud aan alle merken Lock-, Naai- en Borduurmachine. 
• In onze goed uitgeruste werkplaats wordt door onze mensen vakkundig gewerkt en u kunt rekenen op een adequate reparatie van uw machine tegen de juiste prijs.
 
  Onderdelen 
  • We hebben nagenoeg de meest voorkomende onderdelen op voorraad. 
• Reparaties worden uitsluitend met originele merk onderdelen uitgevoerd
  
  3 maanden garantie na reparatie
  • U heeft altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties van uw Lock-, Naai- en Borduurmachine 

Grootste keus nieuwe paspoppen

verstelbaar nieuw al vanaf 50,- euro

kom naar onze winkel in Amsterdam , alle paspoppen uit voorraad leverbaar.eLverbaar in  model A  verstelbaar van maat 36 t/m 42

                of model B  verstelbaar van maat 40 t/m 48

 

Wouters ook voor een paspop het juiste adres 

TWINFIT past als uw tweelingzus

 

Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde professional!

 

  • 13 eenvoudig te bedienen maatknoppen
  • Verstelbare halswijdte en ruglengte
  • Eenvoudige instelling van heuphoogte, ruglengte en schouderhoogte
  • Met praktisch speldenkussen op het halsstuk

 

DIANA

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional

Diana is eenvoudig in gebruik en heeft o.a. 13 eenvoudig te bedienen maatknoppen, een verstelbare halswijdte en ruglengte, eenvoudige instelling van heuphoogte, ruglengte en schouderhoogte en een speldenkussen op halsstuk. Diana is speciaal ontworpen om de natuurlijke vrouwelijke vormen weer te geven. De lange torso laat uw kleding beter uithangen.

Diana heeft een verstelbare torso bestaande uit 8 secties en de hele lengte van de taille is beschikbaar om te spelden. Verder heeft Diana een rokmeter om op eenvoudige wijze een kaarsrechte zoom te naaien en de sterke 3-poots standaard is opvouwbaar voor een compacte berging. De Diana is verkrijgbaar in 5 maattypes.

ARDIS Diana model A

Maten

DIANA

 

Model 
Junior

30 t/m 38

Model A

36 t/m 42

Model B

40 t/m 48

Model C

48 t/m 54

Model D

52 t/m 58

Halswijdte

33 t/m 43 cm

33 t/m 43 cm

33 t/m 43 cm

33 t/m 43 cm

33 t/m 43 cm

Bovenwijdte

74 t/m 86 cm

84 t/m 100 cm

100 t/m 116 cm

112 t/m 128 cm 122 t/m 138 cm

Tailewijdte

56 t/m 74 cm

64 t/m 80 cm

77 t/m 93 cm

93 t/m 109 cm 104 t/m 120 cm

Heupwijdte

76 t/m 94 cm

86 t/m 102 cm

101 t/m 117 cm

118 t/m 134 cm

129 t/m 145 cm

Advies-
verkoopprijs:

199,- 199,- 199,- 220,- 220,-

 

 

LADY VALET

Traditionele Dress-Lady en verstelbare paspop in één

Lady Valet is een bruikbaar en praktisch hulpmiddel om kleding te maken, te verzorgen en te bewaren. Gebruik Lady Valet als Dress-Lady. Stel haar in op uw eigen maten en hang er vervolgens uw kleding op die nu prachtig in vorm blijft. U kunt bijvoorbeeld uw kleding voor de volgende dag uitzoeken en compleet met accessoires op Lady Valet aanbrengen en bekijken. Gebruikt als paspop brengt Lady Valet u de mogelijkheden van professioneel kleren maken binnen handbereik door haar nauwkeurige maatinstellingen van alle relevante lichaamsvormen. Lady Valet heeft de uitstraling van een erfstuk, uit een tijd van degelijkheid en vakmanschap. Lady Valet staat op een massieve houten standaard en heeft een houten halsstuk en een naturel of zwart beklede body van zacht katoen. Lady Valet misstaat niet in de woonkamer, of in de slaapkamer. Eigenlijk kunt u Lady Valet overal neerzetten.